Kostholdsforedrag & kurs

Jeg holder foredrag, kurs og undervisning i kosthold og ernæring, om sunn livsstil og helse, hvordan spise smart og velge rett. Jeg holder alt fra halvtimers foredrag til heldagsseminarer.

Jeg er en erfaren og inspirerende foredragsholder som liker å formidle et sunt, enkelt og godt kosthold. Se tilbakemeldinger fra fornøyde kunder under.

Jeg mangeårig erfaring i formidling av faget og holder foredrag for mange slags tilhørere og på ulike nivåer. Eksempler på tilhørere: kontoransatte, skiftarbeidere (både offshore og landbasert), kantinemedarbeidere og kokker, journalister, leger og sykepleiere, idrettsutøvere, trenere, psykisk utviklingshemmede og deres pårørende og trenere, studenter, pasienter m.fl.

Tema bestemmer du, men her er noen eksempler:

 • Smart mat for en bedre helse og overskudd i hverdagen
 • Sunne matpakker på foreldremøter i barnehagen
 • Sunt kosthold for ansatte i barnehagen. Les mer!
 • Kosthold for skift- og nattarbeidere
 • Kosthold og fysisk aktivitet
 • Kosthold for en sunnere kantine
 • Kosthold for eldre
 • Kosthold og revmatisme
 • Kosthold og livsstilsykdommer
 • Vegetarisk kosthold
 • Kosthold for utviklingshemmede
 • …. du bestemmer

 

 

Et knippe fornøyde kunder:

Toten folkehøgskole linje “Kosthold, trening og helse” (2014): Bra, spesielt siden vi fikk Lise! Bra at vi fikk inn Lise, men skulle vært utover hele året! Lise var super! Med Lise, kjempegøy – kunne gjerne vært mer! Lise var veldig bra – kunne hatt mye mer!

Stabekktunet barnehage (2014): Fantastisk inspirerende og Lise var utrolig dyktig og gav både foreldre og personale masse ny kunnskap om mat . Dette tar vi med oss videre.

Årnes Matfestival, fordrag for småbarnsforeldre (2013): Takk for et fint og inspirerende foredrag

Førdekonferansen for barnehageassistenter (2013): Det var eit bra kurs du hold i dag. Kunne ha hørt på deg i 3 timer til. ~ Bra kurs! *tommelopp* Tek med meg mykje av det videre – til bruk både heime og på jobb.

Norges Gymnastikk- og Turnforbund (2013): Vi likte veldig godt ditt foredrag og i følge evaluering av mange deltakerne, det var det beste av samlingen. De var meget fornøyd (topp score) med foredraget og syns det var veldig fint at du tok deg god tid for spørsmål fra deltakerne og at du sendte powerpointen til dem dagen etter.

MSD Norge AS (2012) (foredrag for sykepleiere): Tusen takk for kjempeflott møte i går, responsen i går kveld og i dag har vært overveldende. Alle syntes det var kjempe nyttig og lærerikt.

Opplysningskontoret for Meieriprodukter (Melk.no) (2012): Vi var veldig fornøyd med foredraget ditt, og synes du fikk med mange viktige poenger! På evalueringen blant deltakerne har de aller fleste rangert foredraget ditt som «meget godt», altså høyeste karakter.

Foredrag for Sande bygdekvinnelag. Foto: Svein-Ivar Pedersen

Foredrag for Sande bygdekvinnelag. Foto: Svein-Ivar Pedersen

Sande Bygdekvinnelag (2012): Har fått mange gode tilbakemeldinger, og alle var veldig fornøyd med foredraget ditt og kvelden.

Norges svømmeforbund, Landsstevne i svømming for utviklingshemmede (2012): Hei Lise og takk for flott foredrag og opplegg på fredag! Fikk mange gode tilbakemeldinger fra ledere der!

Ås Kommune, Freskuke 2012: Jeg koste meg veldig i går og synes det var flott å høre på deg. Du sa det på enkel og forståelig måte. Synes det var bra at vi fikk noen studenter, innbyggere og ansatte til å komme og høre på deg.

DiaFrisk (2012), Diakonhjemmet: Veldig bra foredrag du hadde – midt i blinken for alle som var der! Og du er en veldig god formidler.

Raft-klinikken og Statoil (211): Vi fikk det som vi hadde bestilt! Foredraget ble tilpasset målgruppe og engasjement i salen. Lise var imøtekommende og viste engasjement overfor deltakerne både i pause og i etterkant av foredraget. Innholdet var meget relevant.

Høyskolen i Oslo (2011): Takk for en flott forelesning har snakket med både 1,2 og 3 klasse fysio og alle jeg har snakket med syntes det var bra. Mye de tenkte om mat som ble bekreftet og mye nytt og nyttig stoff i tillegg.

Akershus Energi (2011): Tusen takk for et veldig bra opplegg, Lise – det er nettopp slike vi trenger i forhold til kosthold og ernæring; enkelt og greit å forstå! Meget bra – du er flink

Foto: FOTO: Svein-Ivar Pedersen

Andre tjenester er næringsberegning av oppskrifter og menyer, sammensetning og tilpassing av kosthold og menyer, produktrådgiving og bistand i produktutvikling og hjelp til lovverk på mat og kosttilskudd, beskrive og innhold av tekniske løsninger f.eks. kalkulatorer og beregningsvekttøy for kosthold. Jeg leverer også tekster til artikler og brosjyrer. Les mer

Comments

 1. Elisabeth says:

  Hei!
  Holder du fortsatt foredrag?
  Hvor finner jeg mer info?

  Like

Trackbacks

 1. […] Lise von Krogh oppdaget jeg først i 2014, da hun deltok på Sykt aktiv-webinar om kosthold. Siden har jeg vært innom ukentlig for å hente inspirasjon! Lise von Krogh er ernæringsbiolog, og tilbyr blant annet konsulenttjenester for matprodusenter og kurs og foredrag om kosthold. […]

  Like

 2. […] Jeg tør påstå at det er grønt! Jeg har et råd som jeg alltid forteller om når jeg holder foredrag: Grønt, grovt og […]

  Like

Veldig hyggelig om du legger igjen noen ord og tanker

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s