Enkel kos[t] – Honningtynnkaker med fjellost og rørte villbringebær

Lørdagskos. Foto: Lise von Krogh.

Lørdagskos. Foto: Lise von Krogh.

Så enkelt, men så utrolig godt! Søte kjeks med hvit muggost og rørte bringebær.

I dag var jeg på tur med to av hundene våre, alaskan malamuttene Kamille og Solo. Turen gikk til et villbringebærfelt i skogen. Sammen plukket vi flere liter bringebær, dvs. bikkjene fråtset i bær og jeg plukket. Vel hjemme lagde jeg deilig, superenkel lørdagssnacks. Husbonden hadde tatt med seg to fulle bæreposer av lokale delikatesser fra Røros-traktene, bl.a. annet hvit muggost og honningtynnkaker. Perfekt med bringebær. Enklere og bedre blir det ikke!

Prøv også Sunnere bringebærkake for late bærplukkere

Oppskrift: Honningtynnkaker med fjellost og rørte villbringebær

Du trenger følgende:

  • Hvit muggost, f.eks. Fjellost
  • Søte kjeks, f.eks. honningtynnkaker
  • Bringebær, gjerne ville

Slik gjør du: 

Ha rikelig med muggost på kjeksene. Mos bringebær i en liten skål med en teskje eller skaftet på en kniv. Legg bringebærmosen på toppen av osten.

Advertisements

Comments

  1. Nam! Hvor har du kjøpt honningtynnkjeksene?

    Like

Veldig hyggelig om du legger igjen noen ord og tanker

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s